Yılmaz: Çok yoğun bir çaba içindeyiz

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ''Şehrimizi Allah'ın verdiği doğal güzellikleri ile uyumla hale getirmek için çok yoğun bir çaba içindeyiz'' dedi.

Basın mensuplarına açıklama yapan Yılmaz, Bolu'nun gelişen bir şehir olduğunu ifade ederek, Bolu'nun otoyol yolculuğu ile Türkiye nüfusunun üçte birine ulaşabilinen bir yer olduğunu belirtti.

Yılmaz, Bolu'nun Allah'ın doğal güzellerinin cömertçe verdiği bir yer olduğunu anlatarak, ''Bu kadar güzel bir coğrafyayı Türkiye'de ve dünya da bulamasınız. Şehrimizi Allah'ın verdiği doğal güzellikleri ile uyumla hale getirmek için çok yoğun bir çaba içindeyiz'' diye konuştu.

Çalışmalar yapılırken vatandaşlara bir takım sıkıntılar verildiğini anlatan Yılmaz, ''Ama artık tünelin ucu görünmeye başladı.

Şehrimizi yeniden dizayn ediyoruz'' diye konuştu.

Şehrin içerisinde bir sanayi sitesinin olduğunu dile getiren Yılmaz, ''Sanayi 40 - 50 yıl önce yapılmış ve dökülmüş. Çıkmalarla rezil bir görüntüye dönüşmüştü. Burayı da şekillendirelim dedik. Sanayiyi taşımak için bir gayrete girdik ama yanımızda kimseyi göremedik. Eski sanayimiz 280 dönümlük bir yer. Acaba yarısını oradan taşıyabilecek iknayı yapabilir miyim düşünürken, şu an itibariyle, Başbakanlıktan aldığımız onay gereği 600 dönümlük alanı kamulaştırdık. Şehrimizi geleceğe taşımak için yoğun bir gayretimiz var'' dedi.
Kaynak: AA