Yılbaşı Biletleri

Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Yalçın Sayar, yılbaşı biletlerinin 29 Kasım 2012 tarihinde satışa sunulacağını belirtti.

Sayar, büyük ikramiyenin 45 milyon lira olduğunu hatırlatarak, “Çeyrek bilet 10, yarım bilet 20 ve tam bilet 40 TL'den satılacak” dedi.

Yaklaşan yılbaşı nedeniyle Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Yalçın Sayar, Antalya Esnaf Odaları Birliği (AESOB) Toplantı Salonu’nda bayilere yönelik bir toplantı düzenledi.

Toplantıya Milli Piyango İdaresi Şube Müdürü Doğan Keleş ve idare yetkilileri, oda başkanı Yalçın Sayar, oda yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile oda üyeleri katıldı.

Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Yalçın Sayar, yeni yıl biletlerinin 29 Kasım 2011 tarihinde satışa sunulacağını, büyük ikramiyenin 45 milyon, çeyrek biletin 10, yarım biletin 20 ve tam biletin 40 TL'den satılacağını belirtti.

Sayar, yılbaşında dağıtılacak diğer ikramiyelerin planının ise 1 kişiye 5 milyon, 1 kişiye 2 milyon, 1 kişiye 1 milyon, 5 kişiye 500 bin olarak belirlendiğini kaydetti.

Antalya’da bilet sıkıntısının yaşanmayacağının altını çizen Sayar, ‘Kişi başına bir bilet düşecek” dedi.

İkramiye rakamlarının büyük olmasından dolayı her yıl olduğu gibi bu yılda dolandırıcılara karşı vatandaşları uyaran Sayar, bilet alırken bayinin ruhsatının olup olmadığına ve arkası kaşeli olmayan biletlerin kesinlikle satın alınmaması konusunda uyardı. Sayar ayrıca, vatandaşların her türlü öneri ve şikayetleri konusunda Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası'na başvurabileceklerini sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA