Düzce Polisi Denetimlerini Sıklaştırdı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü, şehrin huzur ve güvenini sağlamak için gece gündüz uygulama yaptı.İlk olarak eğlence mekanlarını denetleyen polisler, sabah erken saatlerde ise hem asayiş hem trafik uygulaması yaparak, suçluların korkulu rüyası haline geldiler.

Düzce Polisi Denetimlerini Sıklaştırdı
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri Asayiş Şube Müdürü Mustafa Aşık’ın koordinesinde ilk olarak akşam Gaziantep Caddesi, Spor Sokak ve Kalıcı Konutlar bölgesinde bulunan eğlence mekanlarında denetim yaptı. Yapılan denetimlerde kusurlu bulunan mekanlara cezai işlem uygulandı. Ayrıca yapılan denetimlerde 2 adet ruhsatsız silah ele geçirilirken, 3 işyerine sigara içme yasağında muhalefetten, 84 kişiye ise sigara içmenin yasak olduğu yerlerde sigara içmekten dolayı cezai işlem uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sabah saatlerinde de boş durmadılar. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ve asayiş ekipleri şehrin değişik noktalarında yaptıkları trafik ve asayiş uygulamasında, şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde denetim yaptılar. Yapılan denetimlerde çok sayıda araca cezai işlem uygulandı .
Kaynak: İHA