DÜGİAD'da Rüstem Şen Yeniden Başkan Seçildi

Düziçi Girişimci İş Adamları Derneği ikinci olağan kongresinde Rüstem Şen yeniden başkanlığa seçildi.

Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesi Karacaoğlan Toplantı Salonu'nda yapılan 2. olağan kongrede saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

Kayıtlı 168 üyeden 90'nın katılımıyla yapılan ve tüm oyları alarak kongrede başkanlığa yeniden seçilen Rüstem Şen, derneğin, 2010 Ağustos ayında Türk ekonomisinin bel kemiğini oluşturan küçük ve orta ölçekli işletmelerin yanı sıra büyük şirketlerin kendini geliştirebilmesini ve dış pazarlara açılabilmesini sağlamak üzere kurulduğunu söyledi.

Şen, iş ortamının uluslararası ve modern standartlara ulaşmasını misyon edinen derneğin bilgi ve tecrübelerini Türkiye ve dünyadaki pek çok girişimci işletmeyle paylaştığını kaydederek, şunları söyledi:

''DÜGİAD, ilçemizin ticaret hayatında hizmet ve bilgi ihtiyacını hızlı, sıkıntısız ve dolaysız yoldan, konunun uzmanlarıyla değerlendirerek gidermeyi amaç edinmiştir. Bu bağlamda önümüzdeki üç yıllık yeni dönemimizde ilçemiz iş hayatına daha fazla katkı sağlamak için elimizden gelen her türlü çabayı göstererek devam edeceğimize söz veriyoruz.''

Konuşmaların ardından, iki yılda bir yapılan genel kurul tüzük değişikliği ile üç yılda bir yapılır şeklinde değiştirildi.

Şen başkanlığındaki yönetim kurulunun ise Mustafa Darçın, Mustafa İren, Özgür Şen, İsmail Yeğen, Zeynel Tuna, Yusuf Kültüroğlu, İsmail Yeşil, Baki Yalçın, Orhan Yıldız, İsmail Şahin'den oluştuğu bildirildi.

Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Anıl Bağrık
Kaynak: AA