Ak Parti İlkadım İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı 16. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı Anakent Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Ak Parti İlkadım İlçe Danışma Toplantısı
Toplantıya AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neriman Pala, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selim Kürekçi, belediye meclis üyeleri ve İlkadım ilçesi mahalle teşkilatları katıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz yaptı. Başkan Kurnaz, “Bugün itibari ile on yıl tamamlandı. 11. yıl içerisindeyiz. Dolayısıyla hep birlikte çok tanışma meclis toplantıları yaptık. Burada siyaset yapan her arkadaşımız çok değerlidir. Samsun’da siyaset gerçekten İlkadım ilçesinde belirlenir. Başbakanımız gücüne bu ilçede katkı sağlanır. Bunu söylerken diğer ilçelerimizi küçümsemek için söylemiyorum. Ben İlkadım ilçesine partinin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen hayatta olmayanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Eğer sağlığını kaybedenler varsa sağlık diliyorum ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi

Daha sonra kürsüye gelen İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Neriman Pala ise, “Arkadaşlarım kapı kapı gezerek üye çalışmalarına devam ediyor. Arkadaşlarıma yaptıkları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok zor altında bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz. İlkadım ilçesinde beş ayda yaptığımız üye sayısı 5 bin 20’ye ulaşmıştır” diye konuştu.

Kaynak: İHA