Ahmet Genç, Muhtarlar Derneği Başkanı Seçildi

Canik Muhtarlar Derneği Başkanlığı'na Ahmet Genç seçildi.

Ahmet Genç, Muhtarlar Derneği Başkanı Seçildi
Canik ilçesinin 41 köyünün muhtarları başkanlarını seçmek için bugün sandık başına gitti. Eski başkan Selahattin Değirmenci aday olmazken, Kestanepanır Köyü Muhtarı Ahmet Genç ile Kozlu Köyü Muhtarı Mehmet Eren'in listeleri yarıştı. 41 köy muhtarının tamamı oy kullanırken, 1 oy geçersiz sayıldı. Ahmet Genç 24 oy alarak Canik Muhtarlar Derneği Başkanı seçilirken, diğer aday Mehmet Eren ise 16 oy aldı. Canik Muhtarlar Derneği'nde yapılan seçimlere Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve AK Parti Canik İlçe Başkanı Av. Yılmaz Hocaoğlu da katıldı.

Başkan Seçilen Ahmet Genç, kendisini destekleyen veya desteklemeyen bütün muhtarlara teşekkür ederek, "Derneğimizi bulunduğu yerden daha iyi bir noktaya taşımak için var güçümüzle çalışacağız.Muhtar arkadaşların ve köylerinin sorunları ile ilgili birlik ve beraberlik içinde çözüm yolları bulacağız" dedi.

Ahmet Genç başkanlığında yeni yönetim şu işimlerden oluştu: Mustafa Gonca, Mehmet Sezer, Zülfikar Eser, Mustafa Çağlar, İsmet Demir, Aydın Şen, Metin Kurt, İbrahim Çakır, Sabri Taslak ve Seddettin Işık .
Kaynak: İHA