Özürlüler Derneği’nden Gazetecilere Plaket

Burdur’un Bucak ilçesinde Bedensel ve Zihinsel Özürlüler Derneği, gazetecilere plaket verdi.

Özürlüler Derneği’nden Gazetecilere Plaket
Bucak Bedensel ve Zihinsel Özürlüler Derneği Bucak ilçesinde faaliyet gösteren gazetecilere plaket verdi. Hane Pastanesi’nde düzenlenen törene Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu,Bucak Bedensel ve Zihinsel Özürlüler Derneği Başkanı Mehmet Öztop ile derneğin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, Bedensel ve Zihinsel Özürlüler Derneği tarafından ilçede faaliyet gösteren gazetecilerin özürlü vatandaşlar için yapmış olduğu iletişim faaliyetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdiğini, yapılan hizmetlerin çok kıymetli olduğunu belirtti.

Kaymakam Osman Hacıbektaşoğlu, “Özürlü ve engelli vatandaşlarımız için yapılan hizmetler çok kıymetlidir. Dernek çok kıt imkanlar ve emekler ile özürlü ve engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için firmalarımız, okullar, sivil toplum örgütleri ile projeler geliştirmeye çalışıyorlar. Bunlar takdire şayan şeylerdir” dedi.

Bucak Bedensel ve Zihinsel Özürlüler Derneği Başkanı Mehmet Öztop ise gazetecilere, çalışmalarını kamuya duyurmaya yönelik katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların arkasından Kaymakam Osman Hacıbektaşoğlu ve Bedensel ve Zihinsel Özürlüler Derneği yönetim kurulu üyeleri tarafından ilçede faaliyet gösteren Ses 15 Gazetesi, Hedef Gazetesi,Oğuzeli Gazetesi, Gündem Gazetesi ve Akca Gazete’ye plaket verildi.

Kaynak: İHA