Korkuteli’nde Okullarda Aşure Günü Etkinliği

Muharrem ayı dolayısıyla Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Korkuteli Lisesi ile Hacı Ethem Şerife Kavukcu Anadolu Lisesi öğretmenleri aşure yapıp öğrencilere dağıttı.

Korkuteli’nde Okullarda Aşure Günü Etkinliği
Aşure yapımına öncülük eden hayırseverlere teşekkür eden Korkuteli Lisesi ile Hacı Ethem Şerife Kavukcu Anadolu Lisesi öğretmenleri, geleneklerin devam edeceğini ifade ettiler. Hacı Ethem Şerife Kavukcu Anadolu Lisesi Müdürü Hadi Yeke, “Lise olarak bu yıl ilk defa aşure etkinliğini başlattık. Öğretmen ve öğrencilerimiz ile yapılan etkinlikte sevgi, saygı, birliktelik, dayanışma gücünü ortaya çıkarmış olduk” dedi.

Okul bahçesinde dağıtılan aşureye etkinliğine Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Korkuteli Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Volkan Onay, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskan, Korkuteli ilçe müftüsü Duran Turgut, Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocağöz, Halk Eğitim Müdürü Harun Topay bazı okul müdürleri, Ak Parti Korkuteli ilçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu ve bazı yöneticiler katıldı.

Kaynak: İHA