Belediye Başkanı Saraoğlu:

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, ilçede gerçekleştirmeyi planladıkları her çalışmanın yolunda gittiğini söyledi.

Belediye Başkanı Saraoğlu:
Bu güne kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz'de projelendirilerek hayat geçirilmeye çalışılan 89.5 milyon liralık yatırımların kesintisiz olarak devam edeceğini belirtti.

Belediye Başkanı Saraoğlu basın açıklamasında, halen devam eden ve ihale aşamasındaki yatırımlar hakkında şu şekilde konuştu: "Yıllar önce planladığımız gibi Gediz'de her şey yolunda gidiyor. Gediz; belediye, kamu, özel sektör ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından devam etmekte ve ihale aşamasındaki 89,5 milyon liralık yatırımla gelişimini ve büyümesini sürdürmektedir.

Gediz bu yatırımların hayata geçirilmesi ile büyüme hızını katlayacak ve sanayi, eğitim, turizm kenti olarak anılacaktır" dedi.

Ayrıca siyasi değerlendirmelerde bulunan Başkan Saraoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Gediz, bu imkanları halkına sunan bir iktidar Partisine yani AK Parti'ye en az üç dönem daha ihtiyaç duymaktadır.Bu ihtiyaç ve anlayışı çok iyi kavrayan Gediz halkının bundan sonra da AK Partili bir belediyeyi destekleyeceğini yürekten inanıyorum.Tabi ki, bu güzel desteğin karşılığı Gediz'e yatırım ve hizmet olarak en iyi şekilde yansımıştır. Bu yatırımların hayata geçirilmesinde büyük emekleri bulunan başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Kütahya Milletvekili Soner Aksoy ve emeği geçen herkese Gediz Halkı ve şahsım adına teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA