Vanlı Sanatçı Ünal Zorer, Süper Tv’de Programlara Başladı

Bir televizyonda yayınlanan ‘Bu Toprağın Türküsü’ yarışmasında birinci olan Vanlı ses sanatçısı Ünal Zorer, Süper TV’de pazar günleri yayınlanan ‘Ünal Zorer ile Dilden Gönüle’ isimli programda izleyiciyle buluşuyor.

Sunuculuğunu ve yapımcılığını Ünal Zorer’in yaptığı ‘Ünal Zorer ile Dilden Gönüle’ adlı müzik eğlence programı her hafta pazar günü 19.00 ile 21.00 saatleri arasında canlı olarak yayınlanıyor. Aynı zamanda Vanlı Ekrem İncel’in sahibi olduğu Süper TV stüdyolarında çekilen programın bu haftanın konukları ise Erdal Erzincan, Hüseyin Turan ve Sevcan Orhan olacak. Program İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunlarının oluşturmuş olduğu profesyonel orkestra eşliğinde canlı olarak türkülerin ve ezgilerin okunduğu, kültürel ve folklorik muhabbetlerin konuşulduğu, farklı bir konseptle izleyiciyle buluşuyor.

Her programda Van’ı ve Van’ın kültürünü anlatan Ünal Zorer, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü’nde eğitimine devam ediyor. Aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi THM topluluğunda da sunucu ve ses sanatçısı olarak görev yapan Zorer, tüm Vanlıları her pazar günü saat 19.00’da başlayan canlı programını izlemeye davet etti .
Kaynak: İHA