Chp’den Ödemiş Belediyespor’a Baklava Dopingi

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Eriş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ödemiş Belediyespor’un idmanını ziyaret ederek, futbolculara ve teknik heyete baklava ikram etti.

Chp’den Ödemiş Belediyespor’a Baklava Dopingi
Ödemiş Belediyespor’un Tombaklı’daki Ertuğrul Ormancı Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Eriş, teknik direktör Zafer Dinçer ve futbolcularla sohbet etti. Futbolcuların Ödemiş’i hak ettiği yere taşıyacaklarına inandığını belirten Eriş, “Ödemiş’te sporun daimi temsilcisi Ödemişspor’u belediye tarafından desteklemeye belediye başkanlığım döneminde başlamıştık. Spor bir kentin en önemli unsurudur. İlçemizin temsilcisi olan Ödemiş Belediyespor da her zaman kalbimizin en derinindedir.

Futbolcularımızın da bu sevgiyi taşımaları başarılar adına önemlidir. İnanıyoruz ki kalan haftalarda futbolcularımız üzerine düşeni layıkıyla yaparak Ödemiş Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig’e yükseltecekler. Biz de CHP İlçe Örgütü olarak her zaman kırmızı-lacivertin yanındayız. Maçları da takip etmeye çalışıyoruz” dedi.

Eriş daha sonra Ödemiş Belediyespor kaptanı Mehmet Alkanoğlu’na eliyle baklava yedirdi. Futbolcular ve teknik heyet ikramdan dolayı Eriş’e teşekkür etti. Ödemiş’in başarısı için herkesin kenetlenmesi gerektiğini ifade eden teknik patron Zafer Dinçer, “Ödemiş Belediyespor’un mazisindeki güzel günlere dönebilmesi için herkesin buna inanması ve destek vermesi gerekiyor. CHP İlçe Başkanlığı’nın bugün bize bu şekilde moral vermesi çok önemliydi. Tüm Ödemiş’i maçlarımızda statta görmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA