Başkan Burma Okulları Gezdi

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bazı okulları gezerek öğretmenlerin gününü kutladı.

Başkan Burma Okulları Gezdi
Başkan Burma ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Çünkü bizim en değerli varlığımız olan çocuklarımızı onlar yetiştiriyorlar. Gelecek nesillerin aydınlık yarınları için çok önemliler. Bu önemin kavranması gerekiyor. Öğretmenlerimizi yeteri kadar anlayabilirsek, önem verebilirsek, derse gittiklerinde günlük sıkıntılarını kapının dışında bırakıp, yalnızca çocukların öğretimi ile uğraşmalarına olanak tanıyabilirsek işte o zaman hayatın her alanında iddialı nesiller yetiştirmek için büyük bir adım atmış olabiliriz. Onlar o kadar özverili insanlar ki bütün sorunlara rağmen, bir şeyler öğretmek için uğraş ve gayret içerisindeler. Onların bu mutlu günlerini kutluyorum. Gelecek günlerde onlara daha güzel yaşam diliyorum” diye konuştu.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle çeşitli okulları ziyaret eden Başkan Burma’ya, Taflan Yalı İlkokulu Müdürü Mustafa Şenel ve Okul aile Birliği Yönetimi tarafından okullarına yaptığı katkılardan dolayı plaket ve çiçek verildi.

Başkan Burma, Müzik Öğretmeni Ercan Aydın tarafından seslendirilen, “Köy Öğretmeni” isimli türküyü de beğeni ile dinledi .
Kaynak: İHA