Selçuklu’da Zabıta’ya Davranış Eğitimi
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi ve Konya İl Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile zabıta personeline yönelik “Toplumsal olaylarda tutum ve davranış şekilleri” eğitimi verildi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, zabıta personelinin gelişen teknolojiye uygun hareket ederek, kendini yenilediğini ve hizmet ağını geliştirdiğini ifade etti.
Başkan Altay, “Zabıta memurluğu büyük özveri gerektiriyor. Personelimiz de büyük bir gayretle görevlerini yürütürken zaman zaman zor durumda kalabiliyor. Amacımız zabıta personelimizin görevi esnasında karşılaştığı bu zor durumlarda en doğru tutum ve davranışı sergilemesi konusunda bilgilendirmek. Verilen bu eğitimlerle hizmette verimlilik daha da artacaktır” diye konuştu.
