Milli Sporcudan Genç’e Ziyaret

Türkiye Cirit Atma Şampiyonu 28 yaşındaki Musa Davulcu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti.

Milli Sporcudan Genç’e Ziyaret
Cirit atmada Türkiye şampiyonu ve Samsun'da olimpiyat barajını geçen tek sporcu olan Musa Davulcu'nun başarılarıyla gurur duyduklarını ifade eden Başkan Genç, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sporu ve sporcuyu desteklemeyi sürdüreceklerini söyledi.

Samsun'da spora en fazla yatırım yapan belediye olduklarını ifade eden Başkan Genç, "Gençlerimiz için Karadeniz'in en büyük spor tesisi olan Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'ni açtık. Yine birçok mahallemizde spor tesisleri kurduk. Arazisini vererek ilçemize bir cimnastik salonu kazandırıyoruz. En önemlisi de spor tesislerimizi engelli sporcularımıza engel oluşturmayacak şekilde yapıyoruz" dedi.

BAŞKAN GENÇ'E TEŞEKKÜR

Başkan Genç'e spora verdiği destekten dolayı teşekkür eden cirit atma şampiyonu Musa Davulcu, "2010'da İtalya, 2011'de Duabi, 2012'de ise Tunus, Hırvatistan ve Hollanda Avrupa Şampiyonalarında ülkemizi temsil ettim. 2012 Avrupa Şampiyonası'nda 5. oldum. Hırvatistan'da olimpiyat barajını geçtim ve kendime ait olan Türkiye rekorunu 4 metre geliştirdim. Cirit atmada 3 yıldır Türkiye Şampiyonu oluyorum. Şimdiki hedefim 2013'de Fransa'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda Canik ve Samsun'u en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Müsabakalara katılım konusunda bana yardımcı olan Başkanımız Osman Genç'e çok teşekkür ediyorum. Onun bana verdiği desteği alacağım madalyalarla süsleyeceğim” diye konuştu.

Kaynak: İHA