Adapazarı Belediyesi 271 Sokağı Asfaltladı

Sakarya Adapazarı Belediyesi asfaltlama çalışmalarını titizlikle sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, kısa sürede birçok sokağı asfaltladı.

Adapazarı Belediyesi 271 Sokağı Asfaltladı
Adapazarı Belediyesi asfalt döneminde toplam 8 mahalleye 58 bin 670 ton asfalt döktü. Bahar döneminde havaların ısınmasıyla asfalt sezonunu açan Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 5 ay süren asfalt döneminde toplam 271 sokağı asfaltladı. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, asfalt döneminde belediye sınırları içinde bulunan Yağcılar, Tekeler, Sakarya, Tığcılar, Tuzla, Güneşler, İstiklal, Ozanlar ve Hızırtepe mahallelerinde asfalt çalışması yapıldığını belirterek, “Bu yıl ilçe genelinde çok kapsamlı bir asfalt çalışması yaptık. Fen İşleri Müdürlüğümüzün programlı ve titiz çalışmalarıyla asfaltta bu yılki hedefimize ulaştık. Ara sokaklarımız artık çok daha güzel bir görünüme kavuştu.”dedi.

Asfaltlama çalışmalarını titizlikle sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, sokakları asfalt öncesi trimerle kazıyarak, zemin iyileştirmesi yaptıktan Sonra asfalt çalışmasını gerçekleştirdi. Ekipler Son olarak bazı sokaklarda da asfalt yama çalışmalarını yaptıktan Sonra asfalt sezonunu kapatacak .
Kaynak: İHA