Kınık Mobilyadan Evsel Dönüşüm

Çorlu'da biri 7 katlı olmak üzere 3 ayrı şubesi ile hizmet veren Kınık Mobilya, vade seçeneğini 3 yıla kadar yayarak yeni bir kampanya başlattı.

Kınık Mobilyadan Evsel Dönüşüm
Kentsel dönüşümden yola çıkılarak hazırlanan kampanya ya Evsel Dönüşüm adı verildi.

Çorlu'da bir ilki gerçekleştirerek 7 katlı mobilya mağazası açan Kınık Mobilya yine bir ilki hayata geçirdi. 3 ayrı şube ile Çorlu halkı başta olmak üzere bölge halkına hizmet veren Kınık Mobilya düzenlediği kampanyalarla dikkatleri çekiyor. Pek çok uygulamanın öncüsü olan ve çeşitli kampanyalarla hem yeni evlenecek çiftlere erken düğün hediyesi veren hem de indirimli satışlarla aile bütçelerine katkı sağlayan Kınık Mobilya taksit seçeneklerinin arasına 36 ay seçeneğini de ekledi.

Kaliteyi Kınık Mobilya ayrıcalığı ile sunduklarını belirten Kınık Mobilya yöneticisi Mehmet Kınık: “Taksit sayısı az olduğu için insanlar mobilyalarını yenileme konusunda tereddüt yaşayabiliyorlardı. Şimdi taksit seçeneklerinin arasına 3 yılı da ekledik. Artık dileyen müşterilerimiz 36 ay vade ile mobilya alabilecek. Mobilyalarını yenileyen taksitleri de kendileri de belirleyebilecekler” dedi.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Salı Pazarı Mevkiinde Çetin Emeç Bulvarı, Omurtak Caddesi Eski İtfaiye karşısı yada Atatürk Bulvarı Atatürk İlkokulu yanında yer alan Kınık Mobilyanın herhangi bir mağazasına gelebileceklerini kaydeden Kınık: “Müşterilerimiz bu kampanyadan peşinatsız, kredi kartsız, kefilsiz, senetsiz yararlanabilirler. 2012 yılının bitişi nedeniyle fırsat ürünleri, kampanyalı ürünler de mağazalarımızda yer alıyor” diye konuştu.

Beyaz eşya kampanyaları gibi ön ödemeli kampanyalar düzenlediklerini de sözlerine ekleyen Mehmet Kınık: “Vatandaşlar gelerek ön ödeme yapıyorlar ve mobilyalarını seçiyorlar. Koyacak yerleri yoksa, biz depomuza kaldırıyoruz. Vatandaşa istediği zaman teslim ediyoruz. Kaliteyi Kınık Mobilya farkıyla sunuyoruz” şeklinde konuştu.

- “KINIK MOBİLYA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ HER ŞEYİN ÖNÜNDE TUTUYOR”
Çorlu’da kurulu bulunan en büyük mobilya mağazasının Kınık Mobilya olduğunu da sözlerine ekleyen Mehmet Kınık: “1975 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. 2005 yılından bu yana da Kınık Mobilya olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Mobilya denince akla gelen her şey Kınık Mobilya’da bulunuyor. Dileyenler, bizi yakından tanımak ve ürünlerimizi görmek için www.kinikmobilya.com.tr internet adresimizi ziyaret edebilirler. Tüm mobilya çeşitlerini tüm şubelerimizde ve bulabilmeleri mümkün. Ev dekoratif ürünleri, aksesuarlar ve yatak, yemek, oturma odası ile tüm mobilya çeşitleri mağazalarımızda yer alıyor. Her zaman yüksek kalitede üretim yapan markalarla çalışıyoruz. Kınık Mobilya olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Müşterilerimizin memnuniyetinin sadece satış ile bitmeyeceği anlayışı çerçevesinde hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA