Genç, Çinli Kukla Grubunu Ağırladı
İçel’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi’nin daveti ile 3. İçel Narenciye Festivali’ne katılan Quanzhou Jinjiang Kültür Müdürü Mr.

Festivalin ardından Yenişehir Belediye Başkanı Genç’i de ziyaret eden grup adına konuşan Mr. Yan JinSong, Genç’i ziyaret etmekten Son derece memnun olduklarını belirtti.
Bugüne kadar pek çok ülkede gösteri ve yarışmalara katıldıklarını ifade eden JinSong, “Ancak, hiçbir ülkede Türkiye’deki gibi ilgi görmedik. Türk halkı sanata karşı çok duyarlı. Ayrıca Yenişehir Belediyesi’nin gösterdiği konukseverlik için de sizlere teşekkür ediyoruz. Umarım en kısa süre içinde bizler de sizleri Çin’de ağırlamanın mutluluğunu yaşarız” dedi.
Başkan Genç de “Bu yıl Narenciye Festivali’nin 3.’sünü düzenledik. Festivalimiz her geçen yıl daha da şenleniyor. Amacımız, İçel ve İçel’in sembolü narenciyeyi dünyaya tanıtmak. Sizler de bizleri kırmayarak buraya kadar geldiniz ve bu tanıtıma katkıda bulundunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Umarım önümüzdeki festivallerde de tekrar beraber oluruz” diye konuştu.
Quanzhou’dan gelen kukla grubu, İçel’in tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ederek ülkeden ayrılacaklar .
