Başkan Alıcık Projeleri Denetliyor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, devam etmekte olan projeleri yerlerinde inceleyerek yapılan çalışmaları denetledi.

Başkan Alıcık Projeleri Denetliyor
Başkan Alıcık, Başkan Yardımcıları İbrahim Özkan, Mesut Erdemir , Fen İşleri Müdürü İbrahim Topçu ve Park Bahçe İşleri Müdürü Hülya Sungur ile birlikte devam etmekte olan projeleri inceleyerek bilgiler aldı. İnşaatı devam etmekte olan Barlar sitesi, Arslanlı Düğün Salonu, Arslanlı mahallesi Esat Ergüler Bulvarı’nda yol yapım çalışmalarını ve Yeşil Mahalle Düğün salonunu denetleyen Başkan Alıcık, tüm detayları inceledi. Yol yapım çalışmaları tamamlanan, Ödemiş yolu kavşağı çatalından itibaren Arslanlı Mahallesi merkezine kadar olan Esat Ergüler Bulvarı’nda kavşak düzenlenmesi talimatını veren Başkan Alıcık çalışmaların hızla sürdürülüp en kısa süreçte bitirileceğini söyledi.

Yaklaşık Bin 500 metre uzunluğunda 17 bin metrekare döşeme alanı bulunan Esat Ergüler Bulvarı ana artel düzenleme çalışmalarında Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yağmur suyu şebeke çalışmalarını tamamladı. Yolda bulunan su arıklarına kapalı beton boruların döşemesi yapılarak suyolunun üstü kapatıldı. Yağmur suyu şebeke çalışmaları bitirilen yolun kenarına 3 bin metrelik tretuvar bordürü döşendi. Uygulanan bu çalışmalarla yapımı bitirilen yol 12 metre genişledi. 17 bin metrekare kare beton parke taşı döşeme çalışmaları yapılan yol merkeze kadar tamamlandı. Arslanlı Mahallesi merkezine kadar çalışmaları tamamlanan bu modern yolun devamı olarak kavşak düzenleme çalışmalarına başlandı.

Başkan Alıcık İmarlı yolların açılmasının, şehrin gelişmesi adına önemli olduğuna işaret ederek, “Yeni yollar, Nazilli’nin gelişmesi ve büyümesi anlamına geliyor ki, bu da şehrimizin cazibe merkezi olma yolunda ilerlediğinin göstergesidir. Yeni açtığımız yolları imara uygun, planlı bir şekilde yapıyoruz. Nazillimiz büyüyüp geliştikçe artan ve artmaya devam edecek olan trafik sorununa çözüm üretmeye devam ediyoruz. Yeni cadde ve sokakların açılması için istimlak çalışmaları, asfaltlama ve parke taşı döşüyoruz. Hızla gelişen ve kabuğuna sığmayan Nazilli modern ve iyi aydınlatılmış caddeleri ile vatandaşlarımızın övündüğü bir kent olacak" dedi.

Başkan Haluk Alıcık incelemeleri sırasında sık sık vatandaşlarla sohbet ederek ihtiyaç ve isteklerini dinleyerek notlar aldırttı .
Kaynak: İHA