Ulupınar, Kastamonu’dan Da Sorumlu Oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 4. Olağan Genel Kurulu sonrasında Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’un sorumluluğuna Kastamonu’da getirildi.

Ulupınar, Kastamonu’dan Da Sorumlu Oldu
Kongrenin ardından AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yerel Yönetimler Başkanlığı görevine Antalya Milletvekili Menderes Mehmet Tevfik Türel getirdi. Göreve gelir gelmez çalışmalarına başlayan Türel, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılarıyla toplantı düzenledi.

Toplantıda 2. Bölgeden Sorumlu Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bolu, Düzce, Bartın, Zonguldak ve Karabük illerinin ardından sorumluluk alanına Kastamonu’da dahil edildi.

Kastamonu’nun da görev alanına dahil olmasının ardından 9 ilden sorumlu olan Ulupınar, Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Antalya Milletvekili Menderes Türel’in Kastamonu’yu da sorumluluğuma dahil ettiğini belirterek, “Artık Kastamonu halkının yerel yönetimlerdeki sorunları içinde çalışacağım. AK Parti hükümeti olarak yerel yönetimlere büyük önem vermekteyiz. Yerelde çalışmalarımız kaldığı yerden tüm hızıyla devam edecek” dedi .
Kaynak: İHA