Kılıçdaroğlu Gaziemir'de De Açılışlara Katılacak

Gaziemir Belediyesi yeni hizmet binasının temeli ile Atıfbey Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ilçenin ikinci meydanının açılışı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilecek.

Kılıçdaroğlu Gaziemir'de De Açılışlara Katılacak
Projesi İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) tarafından hazırlanan teknolojik, akıllı ve yeşil hizmet binasının temeli, 3 Kasım 2012 Cumartesi günü saat 18.00’de atılacak. Bu görkemli törenin ardından, belediye tarafından 'yeni bir sosyal yaşam alanı' yaratmak amacıyla hazırlanan Kültür ve Sanat Meydanı’nın açılışı gerçekleştirilecek. ENERJİ TASARRUFLU VE AKILLI BİNA İhaleyi 14 milyon 480 bin teklifiyle kazanan İnkosa İnşaat tarafından 15 ayda yapılacak yeni binanın 250 bin nüfusa hizmet verecek şekilde tasarlandığını söyleyen Başkan Halil İbrahim Şenol, “En son teknoloji ile inşa edilecek bina, enerji tasarruflu ve gün ışığından en fazla yararlanacak biçimde projelendirildi” dedi.

İnşaat alanı 14 bin metrekare olacak yeni binada 5 bin 700 metrekarelik 2 kat yeraltı otoparkı bulunacağını kaydeden Şenol, “Modern çağın gereklilikleri doğrultusunda tasarlanmış olan müdürlükler vatandaşa daha kaliteli, daha çağdaş bir hizmet verebilmek adına açık ofis düzeninde düşünüldü” diye konuştu.

İKİNCİ MEYDAN ESTETİK KAZANDIRDI

Şenol, 8 bin 300 metrekare büyüklüğündeki yeni meydan ile ilgili de olarak da, şu bilgileri verdi: “Meydan ile birlikte çevresinde yol ve çevre düzenlemeleri ve 59 araçlık otoparkı da kapsayan projemiz, bölgeye ayrı bir değer kazandırdı. Kentimize ayrı bir estetik getiren meydanda, sergi amaçlı 13 ışıklı pano bulunuyor. 4 kamelya ve oturma alanlarının dışında, resim ve sergi alanları yapıldı. Meydan, görselliği ve aydınlatmasıyla Atıfbey Mahallesi’nin çehresini tamamen değiştirdi. İlçeye kimlik ve estetik kazandıracak diğer proje ve çalışmalarımız devam edecek.”
Kaynak: İHA