Dinçer ve Akdağ, Abdurrahmangazi Vakfı Kültür Merkezinin Açılış Törenine Katılacak

Abdurrahmangazi Vakfı’nca yaptırılan Şehit Bahattin Yıldız Eğitim ve Kültür Merkezi Milli eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın katılacağı törenle hizmete açılacak.

Vakıf yönetimince yapılan yazılı açıklamada, 17 Kasım Cumartesi günü yapılacak aşılış töreninde Kültür Merkezinin yapılışı esnasında maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen; 24 hayırsevere plaket verileceği bildirildi.

Açıklamada, merkezin yapılması aşamasında katkı sağlayan Erzurum milletvekilleri, belediye başkanları İstanbul'daki Erzurumlu iş adaları, İstanbul İSTON Genel Müdürü Ahmet Ağırman, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürü Sayın İsa Camcı, İnsan Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve 24 hayırsevere plaket takdim edileceği ifade edilerek, Açılış ve plaket töreni için Abdurrahmangazi Vakfı'nın davetlisi olarak Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer ve Sağlık Bakanı Prof. Dr Recep Akdağ’ın 17 Kasım Cumartesi günü Erzurum’a gelecekleri kaydedildi .
Kaynak: İHA