Chp Heyetinden İki Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti bir süre önce göreve seçilen Gaziantep Baro Başkanı Ali Elibol’u ve Alevi Kültür Derneğini ziyaret etti.

Chp Heyetinden İki Ziyaret
Baro Başkanı Avukat Ali Elibol, ziyaretten ötürü CHP heyetine teşekkür etti. Elibol, baronun görevlerinin sadece üyelerinin sorunlarıyla sınırlı olmadığını belirterek, “Biz baro yönetimi olarak göreve geldiğimizde de söylediğimiz gibi hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayacağız. Bunun yanı sıra gerektiği yerde muhalefetimizi göstereceğiz iyi yapılan projelere destek vereceğiz, kötü yapılan işlerin daima karşısında olacağız” dedi.

CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ da, bir süre önce göreve gelen baro başkanı ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, avukatların genel sorunlarını çok iyi bildiklerini bu sorunların CHP iktidarında çözüme kavuşacağını belirten Gökdağ, “Nasıl hâkimler ve savcılar, sınavla hakim ve savcı oluyorlarsa avukatlar da sınavla avukat olmalı. Bugün baktığımızda 70-75 yaşına gelmiş hala avukatlık yapan insanlar var. Bunun temel sebebinin avukatların sosyal güvencelerinin olmamasıdır” şeklinde konuştu.

Öte yandan; Cumhuriyet Halk Partisi Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Halil Özdemir, geçtiğimiz haftalarda yeni göreve seçilen Alevi Kültür Derneği Başkanı Yılmaz Demirdelen ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında konuşan Özdemir, yeni başkana ve yönetimine başarılar dileyerek yeni görevlerinde başarılar dileyerek, “Türkiye’nin bir bütün olduğunu kurtuluş savaşında bu ülkeyi ayrım gözetmeksizin, Alevisi-Sünnisi, Türkü-Kürdü, Lazı-Çerkezi beraber omuz omuza kurtardı” diye konuştu.

Alevi Kültür Derneği Başkanı Yılmaz Demirdelen de, kendilerini ziyarete gelen CHP Şahinbey İlçe Başkanı Özdemir ve beraberindeki heyete teşekkür etti .
Kaynak: İHA