Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi Randevulu Sisteme Geçti

Uşak Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde randevulu sisteme geçildi.

Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi Randevulu Sisteme Geçti
Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde engelli çocukların rehabilitasyonuna katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Merkez’de toplu seansların yanı sıra bireysel seanslara da başladıklarını kaydeden Erdoğan, merkezin artık randevu sistemi ile hizmet vereceğini söyledi.

Ailelerin bireysel terapi başvurularına da randevu sistemi sayesinde imkan tanıdıklarını ifade eden Erdoğan, proje hakkında olumlu geri dönüşler almaya başladıklarını dile getirdi.

Aileler ve engelli çocukların beraber terapiye gelerek destek hizmeti de alabileceklerini söylene Ali Erdoğan, “Merkezimiz açılış amacına hızla ilerlerken toplu olarak başlayan seansların bireysel başvurular ile devam etmesi de olumlu bir gelişmedir. Merkezde bulunan 3 uzmanımız bu konuda yoğun mesai sarf edecekler. Gelenler hem çocukların rehabilitasyon aşamalarını bizzat izleyebilecekler; hem de çocukların gelişimi için uzmanlarımız tarafından destek alabilecekler. Merkezimiz kısa sürede çok daha iyi hizmet veren yapıya kavuşacak” dedi.

Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nin her aşamasını titizlikle takip ettiklerini ve projeyi önemsediklerini ifade eden Başkan Ali Erdoğan, “Atlı Rehabilitasyon Merkezi bizim en çok önem verdiğimiz projelerimizden birisi. Merkez hizmete girdikten sonra yoğun talep almaya başladık. Merkezimizde toplu seansların yanı sıra artık bireysel seanslara da cevap vermeye başladık. En yakın zamanda atlı spora gönül verenlerin de eğitim almalarını sağlayacağız. Binicilik eğitimini de aynı titizlikle başlatacağız. Bu konuda da alt yapı çalışmalarımız bitmek üzere” dedi.

Kaynak: İHA