Konak’da Yeni Dönem Kurslar Başladı

Konak Belediyesi Kültür ve Semt Merkezleri’nde yeni dönem kurslar başladı.

Konak’da Yeni Dönem Kurslar Başladı
Konak Halk Üniversitesi adıyla anılan kurslardan dört yıla yakın zamanda on binlerce katılımcı mezun oldu. Yeni öğretim döneminde ise Konak Halk Üniversitesi 6 yabancı dil kursuyla, Yabancı Dil Yüksek Okulu gibi hizmet vermeye başladı.

Konak Belediyesi ve Konak Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen yabancı dil kurslarına bin 300 kayıt yapıldı. Konak Belediyesi Kültür ve Semt Merkezleri’nde 50 sınıfta İngilizce, çocuklar için İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca, Yunanca ve Rusça olmak üzere 6 dilde kurs açıldı.

Konak Halk Üniversitesi’nin içeriğiyle, kalitesiyle her geçen yıl başarı grafiğini yükselttiğini söyleyen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan; “ Konak Halk Üniversitesi her yaşa, yeteneğe, ilgi alanına hitap eden bölümleriyle İzmirlilerin hem hoşça vakit geçirdikleri hem de kazandıkları bir ortam yarattı. Yabancı dil kurslarına olan ilgi heyecan verici. Demek ki İzmirliler her zaman kendilerini geliştirmek, ufuklarını genişletmek istiyor. Biz de Konak Belediyesi olarak verdiğimiz her hizmette yeni ufuklar yaratan, gelişimi destekleyen bir anlayışla hareket ederek İzmir’in gücünü açığa çıkarıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA