Engelli İzcilere Kışlık Desteği

Büyükçekmece Belediyesi bünyesinde bulundurduğu Gökkuşağı Engelli İzci Grubu üyesi 80 engelli izci çocuğun kış aylarında giyebilecekleri bot, mont ve kazak ihtiyaçlarını karşıladı.

Engelli İzcilere Kışlık Desteği
Büyükçekmece Belediyesi bünyesinde bulundurduğu Gökkuşağı Engelli İzci Grubu’na bağlı 80 engelli izci çocuğun kış aylarında giyebilecekleri bot, mont ve kazak ihtiyaçlarını karşıladı.

Büyükçekmece de oturan engelli çocuklarla bol bol vakit geçirdikleri ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “Ben programlarımın yoğunluğu nedeniyle katılamadığım çalışma ya da programlara mutlaka müdür ya da yardımcılarımı gönderiyorum. Elimiz sürekli bu çocuklarımızın üzerinde. O kadar sevgi dolu ve temizler ki onlarla vakit geçirmek beni çok mutlu ediyor. Gerçek ve sahte sevgileri ve davranışları çok çabuk anlıyorlar. Türkiye’nin ilk engelli izci grubu olma özelliği taşıyan çocuklarımız bizim için çok önemli. Onlara bir nebze olsun yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA