Cansız Manken Vahe, Sahan Şirehan’da

Türkiye ve dünya kamuoyunun yakından tanıdığı, programları izlenme rekorları kıran Vahe Kılıçarslan program çekimleri için geldiği Gaziantep’te Sahan Şirehan’ı mesken tuttu.

Cansız Manken Vahe, Sahan Şirehan’da
Türk mutfak kültürünün gelişmesi ve tanıtımında Sahan Restoranlar Zincirinin önemini çok iyi bildiğini ifade eden Cansız Manken Vahe Kılıçarslan, “Dünya markası olmayı başarmış olan sektörünün lideri Sahan Restoranlar Zinciri’nin başarısının altında elbette önemli bir marka isim olan Tahir Tekin Öztan yatmaktadır. İstanbul gibi dünya devi bir şehirde markalaşmayı başarmak ve buradan dünyaya açılmak küçümsenemeyecek önemli bir başarı. Gaziantep’e her gelişimde ziyaret ettiğim Sahan Şirehan sahip olduğu tarihi yapısı yanında Ünlü Türk Mutfak Kültürünün bütün lezzetlerini bir araya getiren en önemli mekanlardan birisi. Değerli dostum Tahir Tekin Öztan’ı doğduğu kente yaptığı bu büyük yatırımlardan dolayı yürekten kutluyorum. Yatırımlarının daha büyük bir şekilde sürdüğünü öğrendim. Gaziantep Türkiye’nin lider kentlerinden birisidir. Gaziantep’i Gaziantep yapan elbette sahip olduğu Sahan Şirehan gibi markalarıdır. Bu markaları yaratanlarda Tahir Tekin Öztan gibi marka olmayı daha küçük yaşlarda başarmış insanların destansı öyküleridir. Kendisini tekrar yürekten kutluyorum. Gaziantep’i diğer Anadolu şehirlerinden çok şanslı görüyorum. Sayın Başbakanımızın da büyük beğenisini kazanan ve Gaziantep’e gelen yerli ve yabancı devlet adamlarının uğrak noktası haline gelen Sahan Şirehan’ı bu kentin ortak gururudur” dedi.

Sahan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan’la Sahan Şirehan’da sohbet eden ünlü program sunucusu Cansız Manken Vahe Kılıçarslan, önümüzdeki dönemlerde Gaziantep’e gelerek Sahan Şirehan’ı anlatan bir program yapmayı planladığını da sözlerine ekledi. Gecenin geç saatlerine kadar Sahan Şirehan’da ağırlanan Vahe Kılıçaslan ve ekibi İstanbul’a döndü .
Kaynak: İHA