Windows 8 Akbank Müşterilerinin Hizmetinde

Akbank için geliştirilen Windows 8 uygulamasıyla Akbank müşterileri finans bilgilerine kendi kişisel tercihleri ile daha hızlı bir şekilde ulaşıyor.

Akbank açıklamasına göre, kullanıcıya göre şekillenebilen yeni uygulamayla Akbank, müşterilerine İMKB verilerinden, döviz bilgilerine kadar anlık bilgi akışı sağlıyor. Uygulamayla tüm Windows 8 sahibi müşterilere cihaz ve markadan bağımsız olarak her yerden ''Akbank Direkt''e ulaşabilme fırsatı da sunuluyor.

Tüm finansal bilgilere, piyasa verilerine ulaşılabilen uygulamada güncel haberlerin yanı sıra farklı kategorilerde videolar da yer alıyor.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, uygulamayla tüm Windows 8 sahibi müşterilerine cihazdan bağımsız olarak, ortak kullanıcı deneyimi sunduklarını belirterek, şunları ifade etti:

''Windows 8 işletim sistemiyle uyumlu desktop ve mobil tüm cihazlardan indirilebilen Akbank Windows 8 uygulaması ile kullanıcılarımız, kampanyalardan, piyasa bilgilerinden, basın bültenlerinden haberdar olmalarının yanı sıra, kredi hesaplaması ve başvurusu yapabiliyor. Müşterilerimiz bulundukları lokasyona En Yakın Akbank noktasını bulabiliyor ve Akbank Direkt Internet'e istediği her yerden erişebiliyor. Döviz kuru, İMKB bilgileri gibi finansal verilerle ilgili olarak anlık bilgi akışı sağlayan sistemi yakın zamanda sunacağımız 'toast notification' özelliğimizle daha da geliştirerek, müşterilerimizin kendi belirledikleri eşik değerleri geçildiğinde anlık bilgi almalarını da sağlayacağız.''

Muhabir: Musab Turan

Yayıncı: Affan kulunyar
Kaynak: AA