Osmancık Ömer Derindere Aöl Tbmm’de

Üniversite gezileri kapsamında Ankara’ya giden Osmancık Ömer Derindere Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri TBMM’yi gezdi.

Osmancık Ömer Derindere Aöl Tbmm’de
Osmancık Ömer Derindere Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından her yıl öğrencilere yönelik düzenlenen üniversite gezileri kapsamında 11. Sınıf öğrencileri Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Siyasal Bilgiler Fakültesini gezdi.

Öğrenciler Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni de ziyaret etti.

Okul Müdürü Kerem Köroğlu gezilerin öğrencilerin mesleki hedeflerini belirlemede motivasyon olması amacı ile düzenlendiğini söyledi.

Okulun bu tür gezileri her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğini belirten Köroğlu; “11. Sınıf öğrencilerine mesleki rehberlik çerçevesince yürütülen üniversite tanıtım gezilerini her yıl düzenliyoruz. Bu gezilerin 11. Sınıf öğrencilerine yönelik olmasının amacı da mesleki hedefin daha önceden belirlenerek öğrencilerin 12. sınıfta kararlarını vermiş bir öğrenci profili ile YGS ve LYS sınavlarına hazırlanmalarını sağlamaktır.” dedi.

Kaynak: İHA