Oltu Orman İşletmesi Müdürü Mustafa Kesiciye, Davul Zurnalı Veda Yemeği

Rize’nin Pazar ilçesine tayini çıkan Oltu Orman İşletmesi Müdürü Mustafa Kesici’ye, veda yemeği tertiplendi.

Oltu Orman İşletmesi Müdürü Mustafa Kesiciye, Davul Zurnalı Veda Yemeği
Oltu’daki 2,5 yıllık hizmetinin ardından tayininin Pazar ilçesine çıkması Sonucu Oltu Orman İşletmesi perSoneli tarafından Oltu Öğretmen evi yemek hanesinde bir veda yemeği verildi.

Yemekte konuşma yapan Erzurum Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ayhan Deligöz, Oltu Orman İşletme Müdürü Mustafa Kesici’nin ilçeye çok güzel hizmetleri olduğunu belirterek yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Deligöz, Kesici’nin Oltu ve çevre ilçelerde çok güzel çalışmalar ve ağaçlandırmalar yaptığını belirterek, “ Müdürümüz Oltu’da güzel anılar bıraktığına inanıyoruz. Kendisinin ilçemizden ayrılmasına Son derece ben ve perSonelim üzülüyoruz. Mustafa Kesici’yi hep güzel anılarla anacağız. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim.” dedi.

Oltu Orman İşletmesinde geldiğinden bugüne kadar perSonel tarafından çok sevilen Kesici gecede duygulu anlar yaşadı.

Mustafa Kesici kısa bir konuşma yaparak Oltulular ve Oltu Orman işletmesi perSonelinin çok iyi olduğunu ve özellikle perSoneli Aslan Yılmaz a çok teşekkür etti.

Kesici, Oltu’dan ayrılmanın çok zor olduğunu söyledi.

Yemek Sonrasında Erzurum Bölge Müdür yardımcısı Ayhan Deligöz, Oltu Orman İşletme Müdürlüğü perSoneli adına Kesici’ye bir plaket verdi.

Yemek Sonrası davul zurna eşliğinde halay çekilerek, katılımcılar eğlendi .
Kaynak: İHA