Memur-Sen Adıyaman Şube Binası Açıldı

Memur-Sen Adıyaman Şubesi yeni yapmış olduğu şube binası Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu tarafından açılışı yapılarak hizmete açıldı.

Memur-Sen Adıyaman Şube Binası Açıldı
Düzenlenen açılışa Memur - Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Belediye Başkanı Necip Büyük Aslan, Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile dernek başkanları katıldı.

Açılış İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü tarafından okunan dua ile şubenin açılışı yapıldı. Yapılan açılış sonrası bir konuşma yapan Memur- Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, “Biz bu yola çıkarken, üyemizin ülkemizin ve insanlığımızın geleceğini dert edinerek çalışma sözü vermiştik. Bu sözü yerine getirmek için de bazen şeytan taşlıyoruz. Şeytan taşlıyoruz derken, bu ülkenin ekmeğini ve idaresini gasp eden darbeciler, sendikacılığı da ,siyaseti de, vakfı da, derneği de, insan idaresini de özgürlüğü de, yok ederek durabiliyorlardı. Ciddi anlamda millet idaresinin saygın olması Anti demokratik süreçlerin yok olması demekti’ki, biz sendikacılığı o aşkla yaptık. Ben şubemizin hayırlı olmasını diyor emeği geçenle teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, yeni yapılan açılışın hayırlı olmasını dileyerek emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından hizmete açılan bina gezildi .
Kaynak: İHA