Fethiye De Kedi Köpek Dostluğu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde terzilik yapan Mustafa Büyükçoban(60)a ait 'Kanada kurdu' cinsi Şila isimli köpek, 3 yavru kediye süt anneliği yapıyor.

Fethiye De Kedi Köpek Dostluğu
Evli iki çocuk babası Terzi Mustafa Büyükçoban günümüzde kardeş kardeşle anlaşamıyor. Ülkeler ve Irklar çatışıyor. Bu köpek ile kedilerin oyunu ve Köpeğin Kedilere annelik yapması gerçekten örnek bir olay dedi.

Fethiye’de terzilik yapan 60 yaşındaki Mustafa Büyükçoban'a ait 'Şila' isimli 'Kanada kurdu' dişi köpek, anneleri 1 ay önce araba çarpması sonucu ölen 3 yavru kediye süt annelik yapıyor. Şila’nın süt annelik yaptığını gören vatandaşlar bu anı cep telefonları ile görüntülerken adeta hayretle izliyorlar

Fethiye'nin Cumhuriyet Mahallesi Çarşı Caddesi'nde terzi dükkanı olan Mustafa Büyükçoban'ın 1,5 yaşındaki 'Zeyna' isimli kedisi, 3yavru dünyaya getirdikten sonra bir otomobilin çarpması sonucu öldü. Büyükçoban, yavru kedileri yaklaşık 3 ay önce aldığı 'Şila' isimli köpeğiyle birlikte aynı dükkanda beslemeye başladı.

dünyaya gelen 3 kedi yavrusu’nu 1,5 yaşındaki köpeğin emzirdiğini fark edenMustafa Büyükçobanbu yavruların köpekle oynaştığını da görünce büyük mutluluk yaşadı

1 aydan bu yana aynı evi paylaştığı yavru kedilerle uyum içinde yaşayan Şila, isimli köpek kedilere kimseyi yaklaştırmazken. Köpeğin kedileri emzirdiğine tanık olan vatandaşlar da bu anı cep telefonları ile görüntülediler.BÜYÜKÇOBAN; BU SEVİMLİ DOSTLUK HERKESE ÖRNEK OLMALIŞila isimli köpeğinin yavru kedileri sahiplenerek emzirdiğini ilk gördüğünde çok şaşırdığını söyleyen Mustafa Büyükçoban, bu dostluğun kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek. Uzun yıllardan bu yana kedi ve köpek besliyorum., "İlk kez böyle bir şeye tanık oluyorum. Köpeğin öyle bir karakteri var ki, biz hangi hayvanı seversek onu seviyor. Kedileri emziriyor. Anneleri olmadığı için mi, yoksa kendi iç güdüsü mü bilmiyorum. Yabancı bir kedinin eve yaklaşmasına izin vermiyor Şila isimli köpeğim annesi çarpılarak ölen üç yavru kediye annelik yapıyor onlarla oynaşıyor Şila biraz şımarık olduğu için bazen çarpa, çarpa seviyor. Bu dostluk herkese örnek olmalı günümüzde kardeş kardeşle ülkeler, bir birleriyle kavga edip savaşıyor kedi köpek anlaşamaz derler ama bu dostluk herkese örnek olmalı " dedi.

Kaynak: İHA