Bakan Şimşek Bolu’da

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, Gazze'ye yönelik saldırıların durması amacıyla İsrail ile görüşülmesi gerektiği şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine, “Genelde arkadaşlarımızın değerlendirmeleri üzerine değerlendirme yapmam.Hele ayaküstü hiç yapmam” dedi.

Bakan Şimşek Bolu’da
İstanbul’da yapılan Atlantik Konseyi Enerji ve Ekonomi Zirvesi'ne katıldıktan sonra Ankara’ya dönmek üzere yola çıkan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bolu Dağı’nda hizmet veren Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde mola verdi. Bakan Mehmet Şimşek ve eşi Esra Şimşek; alışveriş merkezi girişinde Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Dağı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan ve Highway Outlet Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Hasan Umur tarafından karşılandı. Burada akşam yemeği yiyen Bakan Şimşek ve beraberindekiler, daha sonra alışveriş merkezini gezdi. Bolu Dağı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan’dan bilgiler alan Bakan Mehmet Şimşek, daha sonra bir mağazaya girerek ürünleri inceledi.

Mağaza çıkışında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, Gazze'ye yönelik saldırıların durması amacıyla İsrail ile görüşülmesi gerektiği şeklindeki sözleri sorulan Bakan Şimşek, “Genellikle arkadaşlarımızın yaptığı değerlendirmeler üzerine değerlendirme yapmam. Hele ayaküstü hiç yapmam. Kendinizi yormayın” diye konuştu.

Bakan Şimşek ve eşi, alışveriş merkezini gezen ailelerle sohbet ettikten sonra Ankara’ya hareket etti .
Kaynak: İHA