Yılbaşında Başkent'te 'Hadise' Çıkacak

Ünlü şarkıcı Hadise, yılbaşında Başkentli sevenleriyle buluşacak.

Yılbaşında Başkent'te 'Hadise' Çıkacak
Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı (IDEF), Uluslararası İstanbul Opera Festivalleri, 10. Bodrum Festivali, 19. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali, Avrupa Açık Deniz Yüzme Şampiyonası gibi çok sayıda organizasyonlara imza atan Arcus Event, Ankara için tasarladığı yeni projesini magazin muhabirlerine tanıttı.

Kazandığı ödüller, liste başı parçaları ile Türk Pop Müziğinin en güçlü kadın şarkıcılarından biri olarak öne çıkan Hadise, yılın son günü gerçekleştirilecek yeni yıl partisi için Ankara'yı seçti. Avrupa'nın en büyük ikinci kongre merkezi olan Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da sahne alacak olan Hadise, dekor, ışık ve ses gösterileri ile Ankaralılara unutulmaz bir gece yaşatacak. Bilet fiyatlarının 225 lira olduğu yılbaşı etkinliğinde sınırsız içecek ikramı yapılacak.

Konuya ilişkin düzenlenen toplantıda konuşan Arcus Yönetim Kurulu Başkanı Cem Özsüer, 'Ankara'nın İstanbul, İzmir ve Antalya'dan sosyal ve kültürel açıdan geri kaldığını düşünüyoruz. Ankaralı olduğumuz için buradaki konsepti biraz değiştirelim diye düşündük. Arcus olarak Türkiye'de bütün opera ve balelere hizmet veriyoruz ' dedi.

Yılbaşında Ankara'da bir organizasyon düzenlemeye karar verdiklerini belirten Özsüer, 'Bence Türkiye'nin ve Ankara'nın en büyük işi olacak. Hadise hanımın dünyada, insanların gözünde önemli bir yeri var. Ankara'yı kendi istedi. Biz de onu mahcup etmeyeceğiz ' diye konuştu.

'JENNIFER LOPEZ'DEN DAHA POPÜLER İSİMLERİ... '
Özsüer, 2013 yılında Ankara'da 6 büyük proje gerçekleştirmeyi planladıklarını dile getirerek, 'Yılbaşında başlayacağız ve periyodik olarak devam edeceğiz. Ankara'ya dünyanın en iyi takımlarını getirip Türkiye'de benzeri olmayan projelere imza atacağız. Avrupa takımları, NBA takımları Ankara'ya gelecek, dünyada yankı uyandıran konuşmacılar gelecek, çok büyük gösteriler gerçekleştireceğiz. Yılbaşında 7 bin 500 kişi bu organizasyonda bir araya gelecek ' ifadelerini kullandı.

Hedeflerinde Jennifer Lopez kadar ses getirecek yıldızlar olduğuna dikkat çeken Özsüer, 'Altyapısı çok hazır bir şekildeyiz. Jennifer Lopez dünkü konserinde 11 bin kişiye şarkı söyledi, bizim yılbaşı partimiz Hadise'yle 7 bin 500 kişilik. Yurt dışından ve içinden görüştüğümüz birçok isim var ancak Jennifer Lopez'den daha popüler insanları Ankara'nın kaldıracağını düşünüyoruz. 6 ay içerisinde Ankara'da bir moda haftası düzenleyeceğiz ' dedi.

Kaynak: İHA