Yenipazar Müftülüğünde Devir Teslim

Yenipazar İlçe Müftülüğünde bir ilk yaşandı.

Yenipazar Müftülüğünde Devir Teslim
İlçe Müftüsü iken Temmuz 2012 atama döneminde Antalya İl Müftü Yardımcılığına atanan Mustafa Aydın için veda, ilçeye yeni atanan Müftü Şevket Bulut için de hoş geldin yemeği düzenlendi.

Yemeğe İlçe Kaymakamı Hakan Özarslan, İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, Belediye Başkanı M.Yüsran Erden, Daire Amirleri, Sultanhisar, Nazilli ve Bozdoğan Müftüleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Din görevlilerinin katıldığı gecede Din Görevlileri adına Hüseyin Kömürcüoğlu bir konuşma yaptı ve 8 yıl boyunca ilçeye hizmet eden Mustafa Aydın’a teşekkür etti.

Yeni Müftü Şevket Bulut’da, Mustafa Aydın’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek; kendisinden devraldığı bayrağı daha ilerilere taşımak için çalışacağını belirtti.

İlçeden ayrılan Mustafa Aydın’da; bunun bir veda olmadığını, Yenipazar’ı çok sevdiğini, her ne kadar görev olarak ayrılsa da, gönül bağının bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.

Daha sonra konuşma yapan İl Müftüsü Ömer Kocaoğul’da; Mustafa Aydın’la çalışmaktan memnun olduğunu, kendisinin problem oluşturan değil, problem çözen bir kişi olduğunu, bundan sonraki görev hayatında başarılar dilediğini belirtti ve ilçeye yeni atanan Müftü Şevket Bulut’a da görevinde başarılar diledi. Son olarak konuşma yapan İlçe Kaymakamı Hakan Özarslan ise konuşmasında “Bu tablodan çok memnun olduğunu, bir tarafta ayrılan müftümüzü uğurlarken diğer tarafta da yeni müftümüze hoş geldin diyoruz” dedi ve her iki müftümüze de görevlerinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı Özarslan, Mustafa Aydın’a plaket sunarken, İl Müftüsü Kocaoğul de din görevlileri adına hediye takdim etti. Yeni İlçe Müftüsü Şevket Bulut’da halef-selef olarak eski müftü Mustafa Aydın’a teşekkür plaketi sundu .
Kaynak: İHA