Polisleri şaşkına çeviren baskın

Kadınlar isyan etti “Ailemiz var çekmeyin”

Polisleri şaşkına çeviren baskın
Yaptıkları baskınlarda sürekli yabancı uyruklu hayat kadınları ele geçiren Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği 'ne bağlı dedektifler, Gaziosmanpaşa 'da bastıkları müzikholde hiç yabancı uyruklu kadınla karşılaşmayınca şaşkına döndü. 14 kadın ile 5 çalışan gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği 'ne bağlı dedektifler, Gaziosmanpaşa 'da bir müzikholün fuhuşa aracılık yaptığı istihbaratını alınca harekete geçti. Minibüse binen polisler mekana yakın bir yerde araçta beklerken, 2 dedektif müşteri gibi içeri girdi. Garsonun gösterdiği masaya oturan dedektifler, rakı, meyve ve çerez siparişi verdi. Kısa süre sonra yanlarına gelen ve “Hoş geldiniz” diyen bir kadını masalarına davet etti. Dedektiflerden biri “Arkadaşın yok mu? Onu da çağır” deyince 2 kadın müşteri zannettiği polislerle muhabbete başladı. Polislerin ısmarladığı içkileri de içen kadınlardan biri “Her halde muhabbete gelmediniz” deyince deneyimli polis memuru “Ne kadar istiyorsunuz?” sorusunu yöneltti. Kadının “1 saatlik ilişki için 300 'er TL 'nizi alırız. İster otele, isterseniz eve gideriz. Tercih sizin” dedi. Polisler kadınlarla el sıkıştı. Bu sırada dedektiflerden biri cep telefonundan kendisinden haber bekleyen komiserini arayarak “Maç bitti” diyerek hem baskının startını verdi, hem de milli takımın yaptığı hazırlık maçına göndermede bulundu.

Mekana giren polisler, 14 kadın ile aralarında müzikholün işletme müdürünün de arasında bulunduğu 5 çalışını gözaltına aldı.

Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'nde sağlık kontrolünden geçirilen kadınlar minibüsle şubeye götürüldü. Yüzlerini mont ve kazaklarıyla kapatan kadınlar kendilerini görüntüleyen medya mensuplarına “Bizim ailemiz var. Çekmeyin” diyerek tepki gösterdi. Kadınların mağdur sıfatıyla ifadesi alındı.