Gamek Yeni Yetenekler Arıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nın (GAMEK) düzenlediği ‘1. GAMEK Yaş Pasta Yarışması’na başvurular başladı.

Yaş pasta dalında düzenlenecek yarışmaya katılan adayların yaptıkları pastalar, sunum, görsellik, lezzet ve hijyene göre Oktay Usta ve Gaziantep’in pasta konusunda ünlü işletmecileri ile pasta ustalarının yer aldığı jüri tarafından değerlendirilecek.
Yapacakları pasta tarifleri ile 7 Aralık tarihine kadar belirlenen merkezlere kayıt yaptıran yarışmacı adaylarından ön değerlendirme sonucu belirlenen 50 aday 15 Aralık tarihinde düzenlenecek final yarışmasına katılmaya hak kazanacak.
Yarışmacılar 15 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 10.00’da M1 Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek finalde jüri karşısında hünerlerini sergileyecekler .
