Ak Parti’den Onur Fm’e Ziyaret

AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, Onur FM radyosunu ziyaret ederek bilgiler aldı.

Ak Parti’den Onur Fm’e Ziyaret
AK Partili üyeler ve Hamur İlçe Başkanı Übeyit Bağlan ile birlikte Onur FM stüdyolarına gelen İl Başkanı Abbas Aydın’ı, radyo sahibi Ahmet Genç ve radyo çalışanları tarafından karşılandı. Radyo hakkında bilgiler veren Ahmet Genç, yayın sürecinin tam olarak tamamlanmadığını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç, “Bu tür ziyaretler tüm ekibimize büyük moral veriyor. Tüm teşkilatınıza yaptığınız ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ağrı’da basına büyük iş düştüğünü ifade eden AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, yapılan hizmetlerin basın aracılığı ile daha sağlıklı halka ulaştığını söyledi.

AK Parti iktidarı döneminde yapılan icraatları değerlendiren Aydın, “Ağrı, AK Parti iktidarına 3 dönemdir büyük destek vermiştir. İlimize 10 yılda büyük hizmetler gelmiştir. Ancak bu yeterli değildir. Daha fazla hizmet etmek ve kronikleşmiş sorunları çözmek için başta valimiz olmak üzere milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve bizler büyük mücadele vermekteyiz. Her geçen gün bir önceki güne daha iyi oluyor. Tabi ki diğer şehirlerle aramızdaki mesafeyi kısa sürede tamamlamamız mümkün değil, ancak ömürlük projelerle Ağrı modern bir kent olma yolunda ilerliyor” dedi “YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ” Yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, her an seçim olacakmış gibi hazır olduklarını söyledi.

Bu dönemde ciddi bir çalışma yürüteceklerini dile getiren Aydın, “Halkımız devam eden hizmetlerin devam etmesini istiyor. Şu an Belediye Başkanımızın yaptığı birçok proje açılış aşamasına geldi. Açılışlarla birlikte yapılan hizmetler daha net görülecektir. Yine kentsel dönüşümle Ağrı gelişmeye devam edecektir” dedi.

Görevde bulunduğu süre içerisinde kapısını herkese açtığını, imkanlar ölçüsünde sorunları çözdüklerini kaydeden Aydın, “İl teşkilatımız Ağrı’da güzel bir itibarla görevine devam ediyor. Hiçbir zaman bizim ismimiz kötü şeylerle anılmadı ve inşallah anılmayacaktır. Her zaman kapımız halkımıza sonuna kadar açıktır. Şunu da net bir şekilde söylemeliyim ki ilimizde olup biten her şeyi bize bildirebilirler. Yapılan kötü bir muamele veya bir yolsuzluk varsa mutlaka bize herkes gelsin. Kendi partilimiz bile olsa kimsenin gözünün yaşına bakmayız. Yeter ki sorunlar bize ulaşsın ve durum anlatılsın. Bizler Ağrı’da halkımıza hizmetkar olmak için varız ve görevimize bu mantıkla devam ediyoruz” diye konuştu

Ahmet Genç’in sorularına oldukça samimi bir şekilde cevaplar veren Abbas Aydın ve beraberindekiler, Onur FM stüdyolarını gezdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirerek radyodan ayrıldılar .
Kaynak: İHA