''Hünerli Eller''de Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları tarafından düzenlenen Hünerli Eller isimli yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı sonrası düzenlenen programda dereceye girenleri tebrik eden Başkan Tahir Akyürek, KOMEK'in Türkiye'de en verimli çalışan kurslar olduğunu söyledi.

KOMEK'in bir halk üniversitesi şeklinde yaygın, verimli ve disiplinli çalışan bir kuruluş olduğunu dile getiren Başkan Akyürek, ''KOMEK, bir yılda 15 bin insanımıza hizmet veriyor. Kuruluşundan bu yana hizmet verdiği kursiyer sayısı 117 bin. Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalarda ödüllerin çoğunu KOMEK hocaları ve öğrencileri alıyor. Kurslarda kuruluşundan bu yana emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Konuşmanın ardından Hünerli Eller yarışmasında Makine Nakışı, Kırkyama, Resim, Çini, Fotoğraf branşlarında ilk üçe giren kursiyerler ile öğretmenlere ödülleri Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Meclis üyeleri tarafından verildi.

Yayıncı: Murat Aslan
Kaynak: AA