Der Başkanı Mustafa Uyumaz Açıklaması

Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür, Spor ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Uyumaz, derneğin durma noktasına gelen faaliyetlerini hızlandıracaklarını belirterek ''Hedefimiz, Yuntdağı Sosyal Tesisleri projesini biran önce hayata geçirmektir'' dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında Yunt-Der başkanlığına Mustafa Uyumaz, dernek binasında basın mensuplarıyla biraraya geldi.

Demokratik ve coşkulu bir ortamda gerçekleştirilen genel kurulda kaybenin olmadığını, kazananın Yuntdağı olduğunu belirten Uyumaz, ''Derneğimiz daha çok güçlenerek yoluna devam edecektir. Görevi bıraktığımız 11 ay süre boyunca durma noktasına gelen faaliyetlerimizi tekrardan aktif hala getirmek istiyoruz. Hedefimiz, Yuntdağı Sosyal Tesisleri projesini biran önce hayata geçirmektir'' dedi.

Muhabir: Turgay Duyar

Yayıncı: Ramazan Ercan
Kaynak: AA