Bitlis'te Vangölü Canavarı” Filmi Heyecanı

Bitlisli vatandaşlar, 16 Kasım’da tüm Türkiye’de olduğu gibi Bitlis’in ilk ve tek sineması olan Tatvan Cinemed Sinemalarında da gösterime girecek olan “Vangölü Canavarı” sinema filmini heyecanla bekliyor.

Bitlis'te Vangölü Canavarı” Filmi Heyecanı
Son günlerde “Tatvan Denizi mi? yoksa "Van Gölü mü?” tartışmalarıyla gündeme gelen Van Gölü, şimdilerde ise kimine göre gerçek, kimine göre ise hayal ürünü olan canavarıyla sinema filminde yerini aldı.Filmin Tatvan Cinemed sinemasında 16 Kasım 2012 günü saat 11:00’de 120 kişilik en büyük salonlarında gösterime gireceğini belirten Cinemed Sinemaları Müdürü Vedat Gül, Bitlis ve ilçelerinde tek olan Cinemed Sinemaları’nda gösterime yeni giren filmlerle halka hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

“Vangölü Canavarı” yanı sıra, “Gergedan Mevsimi” filmini de gösterime açacaklarını kaydeden Gül, şöyle konuştu: “Filmimiz, günde 5 seans olmak üzere 2 hafta gösterimde kalacaktır. Talep doğrultusunda bu zamanı uzatabileceğiz. “Uzun Hikaye” ve “Sadakatsizler” filminin gösterimleri de sinemamızda devam etmektedir. Ayrıca gösterime yeni giren tüm filmleri sinemamızda yayınlayarak bölge halkını yeni filmlerle buluşturmaya çalışıyoruz.”
Kaynak: İHA