Kula Beldiyespor Galibiyetle Başladı

Türkiye Voleybol Federasyonu 3 Ligi'nde mücadale eden Kula Belediyespor voleybol erkek takımı, hafta sonunda kendi sahasında oynadığı müsabakada rakibi Muğla Ortaca Belediyespor'u 3-2 yenerek sezona galibiyetle başladı.

Kula Beldiyespor Galibiyetle Başladı
Maçın son setinde Kula belediyespor taraftarı, hiç susmadı ve takımını destekledi. Çekişmeli geçen son seti 15-12 olan Kula Belediyespor, sahadan da 3-2 galip ayrıldı.

Teknik direktör Mehmet Eroğul, maçtan sonra yaptığı açıklamada, ilk maçın önemini bildiklerini ve sahadan galip ayrılmak için iyi bir mücadele verdiklerini kaydetti.

Eroğul, "Maç oynanırken salonda bulunan seyircimizin desteği bizi daha da kuvvetlendirdi. Maçı taraftarımızın büyük desteği ile kazandık. Ortaca Belediyespor karşısında aldığımız bu galibiyet bizi çok mutlu etti. Bu galibiyette emeği geçen başta yönetim kurulumuzu, taraftarımızı ve sporcularımı canı gönülden kutluyorum Ayrıca, takımımızdan desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Selim Aşkın olmak üzere, İlçe Emniyet Müdürümüz Yusuf İncili ve Kaymakamımız Yusuf Cıbır ile sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kula Belediyespor Başkanı Mehmet Yavaş da, "Bu galibiyetle iyi takım olduğumuzu ispatladık. Oyuncularımızı ve teknik ekibi kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA