Genç imama aile boyu saldırdılar

Genç imam 27 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Genç imama aile boyu saldırdılar
Van 'ın Özalp ilçesinde bir cami imamı, kayınbabası, kayınbiraderi ile eşinin dayısı tarafından 27 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında ilçenin İstasyon Mahallesi 'nde meydana geldi. Mahallede bulunan Bilali Habeş Camii 'nde imamlık yapan 23 yaşındaki N.A., yatsı namazını kıldırdıktan sonra cami yakınında bulunan evine geldi. Eve kayınpederi İ.D., kaynı ve eşinin dayısının geldiğini gören N.A., çay ikramında bulundu.

Çıkan tartışmada kayınpederi, kaynı ve eşinin dayısı tarafından 27 yerinden bıçaklanan N.A. kanlar içerisinde yere yığıldı. 3 katlı binanın 2. katında meydana gelen olayda sesler üzerine eve gelen ev sahibi Adıgüzel Bargin, kanlar içerisinde yatarken bulduğu imam N.A. 'yı aracıyla Özalp Devlet Hastanesi 'ne götürdü.

Burada ilk müdahalesi yapılan N.A., kaldırıldığı Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesi 'nde hayatını kaybetti. Olayın ardından minibüsle Gürpınar ilçesine bağlı Elaçmaz köyüne kadar gelen imamın kayınpederi İ.D., kaynı ve eşinin dayısı, polisi arayarak teslim olacaklarını bildirdi. Köye gelen polis tarafından gözaltına alınan 3 zanlı, Özalp Emniyet Amirliği 'ne götürüldü

8 aylık bir kız çocuğu babası olduğu öğrenilen imam N.A. 'nın eşi B.A. da gözaltına alınırken, zanlıların sorgularının sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA