Bartın'da Milli Gazete Üye Standı Açıldı

Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığı'nca Milli Gazete üye standı açıldı.

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammet Emin Titiz, Hükümet Caddesi'nde açılan stantta, gazetecilere yaptığı açıklamada, milli görüşün temsilcisi olan partililer olarak tüm ülkede olduğu gibi kentte de üye hamlesini başlattıklarını belirtti.

Milli görüşçüler olarak bütün şerlerin ortadan kaldırılması ve hayrın ikame edilmesi için çalışan bir teşkilat olduklarını ifade eden Titiz, şöyle konuştu:

''Çalışmalarımızın merkezinde 'İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır' anlayışı bulunmaktadır. Bundan dolayı bütün insanlığı kucaklayan bir anlayışa sahibiz. Milletimizin ve bütün ezilenlerin kurtuluşu bizim anlayışımızla mümkündür. Onun için millet, İslam alemi ve bütün insanlık olarak milli görüşe sarılmaya mecburuz. Ülkemizin, bütün insanlığın Saadet Partisi'ne ihtiyacı vardır. Ahlak ve maneviyatın her zamankinden daha fazla zafiyete uğradığı, milli ve manevi değerlerimizin dejenere edildiği bir dönemde önce ahlak ve maneviyat diyen herkesi, manevi kalkınma olmadan maddi kalkınma olmaz diyen herkesi Saadet Partisi çatısı altına bekliyor ve sadece doğruları yazan Milli Gazete'ye abone olmalarını bekliyoruz''

İl Başkanı Ünal Yurtbay, İl Başkan Yardımcısı Yaşar Sinoplu'nun da katıldığı etkinlikte standın, gün boyu açık kalacağı bildirildi.

Muhabir: Selim Bostancı

Yayıncı: Sinan Özmüş
Kaynak: AA