Garanti ''windows 8'' Uygulaması Casper'da

Garanti Bankası, geliştirdiği Windows 8 finans uygulamasını, şimdi de Casper kullanıcılarının hizmetine sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, bankanın dünyada bir ilke imza atarak geliştirdiği Windows 8 işletim sistemiyle piyasaya sürülecek Casper bilgisayarlarda yüklü bulunan uygulamadan, Garanti müşterisi olsun ya da olmasın herkes yararlanabilecek. Garanti Windows 8 uygulaması, dünyada bir bankanın geliştirdiği ilk finans uygulaması olma özelliğini taşıyor. Uygulamayla, anlık piyasa haberleri, güncel Garanti kampanyaları ve ürünleriyle ilgili bilgi alınabiliyor, grafikler görüntülenebiliyor.

Windows 8'in yeni dokunmatik ve bileşenli yapısına göre geliştirilen uygulamayla, bankanın şube ve ATM'leri harita üzerinde aranabiliyor, kredi ve kredi kartı başvurusu yapılabiliyor, İnternet Şubesi'ne ulaşılabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, şunları ifade etti:

''Mobil teknolojideki Son trendleri ve yenilikleri yakından takip ediyor, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak ürün ve hizmetler tasarlıyoruz. Son açıklanan TBB raporuna göre, mobil müşteri payımızın yüzde 39'a ulaşmasını da buna borçluyuz. Tüm dünyada merakla beklenen Windows 8 işletim sistemi için Microsoft ile işbirliğine giderek, ilk finans uygulamasını geliştirmiştik. Şimdi de Casper gibi teknoloji lideri bir markayla işbirliği yaparak, yenilikçi hizmetlerimizi, Casper bilgisayar satın alacak herkesin hizmetine sunuyoruz.''

Muhabir: Musab Turan

yayıncı: Affan Kulunyar
Kaynak: AA