Avea'ya Brandon Hall'dan 3 Ödül

Avea, mobil eğitim ve yetenek yönetimi alanında üç uluslararası ödüle layık görüldü.

Avea açıklamasına göre, dünya çapında kurumsal firmalara eğitim teknolojileri konusunda danışmanlık hizmeti veren Brandon Hall Group tarafından düzenlenen 'Brandon Hall 2012 Excellence Awards'da üç ödül alan Avea, GSM sektöründe Türkiye'den en fazla ödülü alan şirket oldu.

Avea organizasyonda ''Eğitimde mükemmeliyet ödülleri'' ana kategorisinde bulunan ''Öğrenme amaçlı en iyi oyun kullanımı'' alt kategorisinde ''Kozmik kazalar'' projesiyle, ve yine aynı kategoride yer alan ''En iyi mobil öğrenme kullanımı'' alt kategorisindeki ''Cep Mektep'' projesiyle iki altın dereceye birden hak kazandı.

Şirket, ''Yetenek yönetiminde mükemmeliyet ödülleri'' ana kategorisindeki ''En iyi koçluk ve mentorluk'' alt kategorisindeki ''Koçluk programı'' projesiyle de Bronz ödüle layık görüldü.

Açıklamada değerlendirmesine yer verilen Avea İnsan Kaynakları Kıdemli Direktörü Bahattin Aydın, çalışmalarının Brandon Hall tarafından ödüllendirilmesinden büyük gurur duyduklarını belirtti.

Aydın şöyle devam etti:

''Uluslararası insan yönetim ve gelişim standartlarını yakından takip eden bir kurum olarak Avea çalışanlarının gelişimi ve memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı, insan odaklı gelişim ve yönetim kültürünü geliştirmeyi hedefliyoruz.

Avea bünyesinde uyguladığımız uzaktan öğrenme teknolojileri sayesinde, Kozmik Kazalar ve Cep Mektep projelerimizle e-öğrenme ve mobil öğrenme alanlarında en iyi uygulamalara imza atıyoruz.''

Bu sene 14. kez düzenlenen organizasyonda ödül alan şirketler arasında Google, IBM, British Airways, PepsiCo, Cisco, Shell, Microsoft gibi global şirketler de yer alıyor.

Muhabir: Musab Turan

Yayıncı: Affan Kulunyar
Kaynak: AA