Sunucu Said Sefa Şiir Albümü Çıkardı

Sunuculuğunun yanı sıra oyunculuğuyla da tanınan Said Sefa, ‘Aşksız Kalmış Şiirler’ kitabıyla aynı adı taşyan şiir albümünü dinleyicilerin beğenisine sundu.

Sefa, albüm çıkarmanın yanı sıra radyo ve televizyon programı da yapacak. Günümüz insanının teknolojiye fazla zaman ayırdığından dolayı duygularını ifade edemediğinden dert yanan şair, albümü ile toplumun bamteline dokunmayı hedefliyor.

Çıkardığı albümünün yanı sıra şiir, müzik ve söyleşi üçlüsüyle dinleyiciyle buluşacak olan Said Sefa, hazırlayıp sunacağı programda Necip Fazıl Kısakürek, Tevfik Fikret gibi önemli şairlerden sonra İstanbul’un nasıl ve neden şiirsiz kaldığına, şiirlerin neden aşksız kaldığına cevap arayacak. Sefa, “Yapmayı planladığım programla İstanbul’u yeniden şiirle buluşturmayı hedefliyorum. Şiiri yazmak değil artık yaşamak istiyorum. Bu yüzden dinleyicilerin karşısında şiirleri en derin ve yalın haliyle anlatmak istiyorum.” dedi.

Şiir programıyla dinleyicilerin karşısına çıkacak Sefa’ya, programda, keman virtiözü Muhammed Yıldırır ve piyanist Ozan Sarıboğa eşlik edecek. Programın her bölümüne farklı şairler konuk olacak, şairler şiir yazarken neler hissettiğini dinleyicilerle paylaşacak .