Moldova Başbakanı Filat'tan ince espri

Türk gazetecinin Başbakan Erdoğan'a yönelik sorusunu esprili bir şekilde cevaplayan Moldova Başbakanı Filat'ın sözleri toplantı salonunu kahkahaya boğdu.

Moldova Başbakanı Filat'tan ince espri
Moldova Başbakanı Vladimir Filat, Başbakan Erdoğan ile yaptığı toplantının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Vladimir Filat, Başbakan Erdoğan'a yönelik bir soruda araya girerek 'Başbakanla görüştüm şeref duydum. Uzun uzun görüştük, yeteri kadar görüştük. Ve bu görüşmelerden anladığım kadar sizin ülkenizde herşey yolunda ' açıklaması yaptı ve salondakileri kahkahaya boğdu.

Vladimir Filat'ın yaptığı açıklamalar şöyle:

Ben bir şey ilave edebilir miyim? Sorduğunuz soruyla ilgili olarak. Resmi bir cevap verebilir miyim size? Bu sabah Türkiye Cumhurbaşkanıyla görüştüm, şeref duydum. Ondan sonra Meclis Başkanıyla görüştüm, ondan sonra sayın Başbakanla görüştüm ve yine şeref duydum. Uzun uzun görüştük, yeteri kadar görüştük. Ve bu görüşmelerden anladığım kadar sizin ülkenizde herşey yolunda. Türkiye Cumhuriyeti sayın vatandaş temsilcileri, sizi kutlamak isterim. Bunu bildiğim için size söylüyorum. Çünkü bazen iç istikrarsızlık dış baskıdan çok daha vahimdir. Onun için bu istikrarı muhafaza etmek hepimizin görevidir. Çünkü istikrara dayaanarak biz gelişebiliriz ve böylece inşa ettiğimiz şeyleri yıkmayız. Teşekkür ederim. Eğer bundan başka iç politika konusunda sorularınız varsa ben cevap vermeye hazırım.