Kula Belediyespor Havalandı

Aroma Erkekler Voleybol 3. Lig A Grubu'nda mücadele eden Kula Belediyespor voleybol takımı, 2. Lig takımlarından Havagücü voleybol takımı ile oynadığı hazırlık maçını 3-2 alarak moral buldu.

Kula Belediyespor Havalandı
Havagücü Spor Salonu'nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan Kula Belediyespor, zevkli geçen bir mücadelenin sonunda maçtan 3-2 galip ayrıldı. Teknik patron Mehmet Eroğul maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Liglerin başlamasına iki haftalık bir süre kaldı. İyi bir ekibiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte, bu sezon hedefimizi 2. Lig olarak belirledik. Maçlarımızı Kula Spor Salonu'nda yapacağız. İlçe halkamızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Maçlarımıza bekliyoruz" dedi.

Genel Kaptan Abdi Atatoprak ise, "Takımımız lige iyi hazırlanıyor. 2 Lig takımı olan Havagücü'nü hazırlık maçında yenmemiz de bunu gösteriyor. Sezon sonunda 2. Lig hedefine ulaşacağımıza inanıyoruz. Ayrıca takımımıza sahip çıkıp destekveren başta Belediye başkanımız Selim Aşkın olmak Üzere Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili ve taraftarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA