Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Bursa-Balıkesir yolunun Susurluk geçişinde sürdürülen menfez yapımı nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Balıkesir-İzmir il sınırı-Aliağa yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Düzce il sınırı-Ereğli-Zonguldak yolunun 53-55. kilometreleri arasındaki patlatmalı bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 13.30-16.30 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Kumluca-Finike yolunun 10-15. kilometreleri arasındaki toprak işleri, sanat yapıları ve üst yapı işleri inşaatı nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Balıkesir-Dursunbey-Tavşanlı yolunun Bağtepe köyü mevkisinde bugün ve yarın 13.00-14.00 saatleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları yapılacağından bu kesimde yol ulaşıma kapatılacak.

Ankara-Konya yolunun Bala ayrım-Kulu ayrım kesimi 19-24. kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle 9 Kasım'a kadar ulaşım Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.

Yalova-Kocaeli yolunun 21-22. kilometreleri arasındaki Köprülü Kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

Dumlupınar-Altıntaş yolunda sürdürülen yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Konya-Isparta il sınırı-Yalvaç ayrımı yolunun 6-18. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Aralık'a kadar yol ulaşıma kapatıldı.

Konya-Beyşehir yolunun 55-57. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları yapılacağından bugün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda; Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü Kavşak kolları; gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 15 Kasım'a kadar ulaşım kontrollü olarak sağlanacak; çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak.

Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Artvin-Erzurum yolunun 1-18. kilometreleri arasındaki Deriner Barajı'nın su tutması nedeniyle yol trafiğe kapandı. Ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevkisi arasındaki servis yolundan sağlanıyor.

Muhabir: Arife Yıldız Ünal

Yayıncı: Zülal Eser
Kaynak: AA