Havza'da Kömür Yardımları Dağıtılıyor

Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçe merkezinde, beldelerde ve orman kesimi olmayan köylerde belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere kömür dağıtımına devam edildiği bildirildi.

Kaymakam Yunus Kalaycı, yaptığı açıklamada, bu yıl bin 100 ton kömür dağıtımı yapılacağını belirterek bugüne kadar 480 tonun dağıtımının tamamlandığını söyledi.

Belirlenen ihtiyaç sahiplerine 1.5 ton kömür dağıtılacağını, kömür dağıtımının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kiralanan araçlar ile yapıldığını belirten Kalaycı, ''Kömür yardımı çıkan muhtaç ailelere dağıtımlarımız sürüyor. İlçe merkezinde kömür dağıtım işlemi vakıf personelince gerçekleştiriliyor. İsmine kömür çıkanlar, kömürlerini dağıtım deposunda imza karşılığında teslim alıyor'' dedi.

Kalaycı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından geçtiğimiz aylarda evleri yanan Kıbrıs gazisi iki vatandaşa acil nakit yardımı ve ayni yardımlar kapsamında 500'er lira nakit ile 3 ton demir ve 100 torba çimento yardımında bulunulduğunu da kaydetti.

Muhabir: Özgür Uyaroğlu

Yayıncı: Dilek Sezen
Kaynak: AA